Bilulykke på Geitastrand

I dag skjedde det en bilulykke rett utenfor vinduet. En Cabriolet på sommerdekk fikk skrens på det glatte føret under en forbikjøring. Rett opp i lufta, snurret rundt to ganger og ned i grøfta. Den tidligere nevnte manglende mobildekning gjorde at det var vanskelig å få ringt etter hjelp. I slike situasjoner går verdifulle minutter tapt. Etterhvert dukket hjelpemannskapene opp i hopetall. Også disse hadde problemer med manglende signaler til sine instrumenter i dette ødeland 65 km fra Trondheim. Et Sea King-helikopter meldte sin ankomst og fikk tatt med seg mannen til St. Olavs Hospital. Ifølge Adresseavisa er mannen i 40-åra kun lettere skadet.

Skremmende å tenke på hvor fort ting skjer. Usedvanlig skremmende å tenke på at liv kan gå tapt fordi mobilsignaler og andre signaler langs en trafikert veistrekning vanskeliggjør redningsarbeidet. Det er viktig at dette kommer på plass så raskt som mulig.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: