Første uke med Bacchus

Livet med en bassetvalp byr på mye moro. Bacchus har nå blitt ni uker, og er en livlig krabat. Utforskertrangen er stor, og ting har en mystisk tendens til å ikke ligge der du la dem fra deg. Tøfler, bukseben og ører er godt å bite i. Gulvtepper er fine å tisse på, selv om man egentlig ikke er så tissetrengt i det hele tatt. Regnvær er ikke fullt så morsomt. Da er ovnen inne et mye trivligere sted å være. Ikke inni ovnen, da, men ved siden av. Stolt var også den lille basset da han oppdaget oppvaskmaskinen, og de spennende luktene som var inni der. Tenk, det var også noen deilige matrester å finne på bestikket. Dette er nå forbudt område.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: