Velkommen til basseten Bacchus

Endelig er han i hus, vår etterlengtede nye Bassetvalp. Egentlig heter han Yarwood. Det betyr handsome lord og er et svært så treffende navn på denne lille skapningen med det noble ansiktet. Men daglignavnet blir Bacchus. Etter mange runder i familien der navneforslagene varierte fra Tjoms og Hugo til Leoville og Zibibbo ble vi enige om å la vår nye hund bære navnet til den romerske guden Bacchus, gud for fruktbarhet, vin og livskraft. Ikke dumt for en hund som har en fantastiske nese og som attpåtil muligens kan brukes i avl i framtiden.

Enda er han litt trist der han står foran speilet i gangen uten å få kontakt med den andre hunden i speilet. For hvor ble alle søsknene av sånn plutselig?

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: