Politisk kattejammer

Da jeg la meg i går kveld holdt husets katt, Opus, konsert sammen med en annen katt. Om de var så særlig samstemte kan man kanskje ikke si, for duetten bar preg av rivaleri og hatsk jamring. Mens jeg lå der og hørte på kattejammeret penset tankene inn på amerikansk valgkamp. Obama og McCain – katt vs katt.

Den store, gamle grå villkatten og den svart skogskatten Opus prøvde å stirre hverandre i senk, og gjorde høylydte utfall mot hverandre. Begge ønsket herredømme over et revir der bare den ene kan bestemme. Jeg lente meg ut av vinduet og sssshhhhhet på kattene. ”Miiaaaau” skrek den gamle grå og forsvant i nattemørket. Vår favoritt, Opus, jaget lynraskt etter.

Dagbladet.no melder i dag at Demokratenes Obama leder med ti prosentpoeng mot McCain. Dette viser en meningsmåling utført for avisa Washington Post og ABC News.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: