Høstflytting av Høglandsfe


Når høsten kommer, og beitet begynner å bli dårlig er det på tide å flytte vår lille bestning av skotsk høglandsfe. Det kan gå rolig for seg, eller det kan være mer utfordrende. I år gikk det sånn passe.

Forventningsfull og med hjertebank (har alltid det når vi flytter dyr uansett hvor snille de er) ventet jeg på at kyrne skulle komme traskende på markaveien.
Tiltrekkende grønt gras på feil side av veien var mye mer interessant enn lokkefuglen (Rune) med kraftfor. Etter en vilter runde til skogs bestemte feet seg for å bli med den gule kraftforbøtta likevel, og marsjerte pent og pyntelig over på nye grønne enger.

Fredelige høglansfe – Gjerding av utgard

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: